fbpx

8 eenvoudige feiten over geen recept nodig? – Klinische apotheek en … uitgelegd

8 eenvoudige feiten over geen recept nodig? – Klinische apotheek en … uitgelegd

Voert die methode uit die beste oma waarschijnlijk is om een ​​stuk solitair uit te voeren? Nauwelijks wijzen professionals erop, omdat niemand ernaar verlangt om daadwerkelijk gezien te worden als hij de boeien op oudere gepensioneerden legt. Ze zouden ook zeker de regeringen van de staten Wisconsin, Minnesota, Illinois, Vermont moeten arresteren, naast veel stedelijke regeringen en persoonlijke werkgevers die naar het noorden zijn afgereisd voor goedkopere geneesmiddelen op recept.

In 2007 hebben volwassenen uit de Verenigde Staten 47,6 miljard dollar uitgetrokken voor de aankoop van farmaceutische geneesmiddelen en 14,8 miljard dollar voor de aankoop van niet-vitamine, niet-minerale natuurlijke producten [] Ook in veel betere financiële mogelijkheden, sommige Amerikaanse mensen konden zeker niet betalen voor drugs en namen ook hun toevlucht tot het omzeilen van medicijnen, het minimaliseren van doses of het zelfs niet naleven van recepten [].

Gedreven om te kiezen tussen het kopen van dure medicijnen en het investeren in verschillende andere algemene vereisten, surfen sommige wellness-individuen op internet om kortingen te zoeken. Ze vinden websites met lage kosten en brengen hun bereidheid op de markt om receptgeneesmiddelen te distribueren zonder een legitiem recept. Aangezien een aantal van deze websites echt nep zijn, lopen consumenten het risico drugs te gebruiken die eigenlijk niet geschikt zijn voor hun gezondheid en welzijn en die betrokken zijn bij verschillende andere medicijnen die ze gebruiken.

Zoals conservatief geschat via de Faciliteit voor Medicijnen in het Belang van Mensen, zal de verkoop van namaakmedicijnen twee keer zo snel groeien als de aankopen van gerenommeerde geneesmiddelen (dertien procent vergeleken met 7,5%, elk jaar, 2004-2010) [] The Net is een wereldwijd circulatienetwerk voor deze kunstmatige medicijnen, maar er wordt nog maar weinig begrepen over de mate waarin klanten de capaciteit hebben om zorgvuldig medicijnen op het web te kopen.

Als ook universitair geschoolde individuen en ook degenen die samen met gerichte training in gezondheidsgerelateerd wetenschappelijk onderzoek daadwerkelijk worden gelokt door kleine kostenlabels en niet-geverifieerde claims van nep-online verkopers van geneesmiddelen op recept, kunnen gevaren van het online kopen van medicijnen ook gevaar opleveren hoger voor Amerika’s meest vatbaar, zoals veel minder verlichte mensen zonder voorgeschreven medicijndekking wiens gebrek aan wellness het gebruik van verschillende dure medicijnen rechtvaardigt.

Tegenwoordig maken de meeste volwassenen in de Verenigde Staten gebruik van de internetapotheek. In 2008 was 74% van de volwassenen internetklanten []. De kosten van internetgebruik zijn in feite ook hoger bij veel jongere, hoger opgeleide mensen en ook bij degenen met een hogere omzet. 2 van een van de meest prominente toepassingen op internet zijn het vinden van informatie over gezondheidszorg en het onderzoeken en zoeken naar gezondheidszorg.

Onderzoeksstudies suggereren dat kopers een online zoekmachine gebruiken om wellness-informatie te vinden, maar dat ze zeker niet precies hun trefwoorden aangeven of hun jacht helemaal beperken [] Slechts 15% van de mensen die gezondheids- en welzijnsdetails vinden, geven aan dat ze “altijd” de middelen en tijd, terwijl https://sterkeapotheek.nl/ een toegevoegde 10% zei dat ze dit doen “het grootste deel van de tijd []”. Dit kan betekenen dat 85 miljoen Amerikanen wellness-informatie verwerven zonder de topkwaliteit of zelfs authenticiteit van de verstrekte relevante informatie te begrijpen [] Met de toegenomen online zakendoen is een verhoogde bedreiging voor klanten.

10 eenvoudige feiten over recepthulp – Needymeds uitgelegd

Daarom leren mensen via internet meer over hun gezondheids- en welzijnsproblemen zonder te herkennen of de bron betrouwbaar of twijfelachtig is. Webklanten nemen gewoonlijk te licht de moeite en bekwaamheid die nodig is om te evalueren en ook te zoeken naar vertrouwde en geloofwaardige wellness-details (online medicijnen). Een ongeschoolde zoektocht kan een grotere dreiging veroorzaken bij het creëren van wellnesskeuzes op de manier van ontoereikende, verouderde of onbetrouwbare relevante informatie, en ook kan de dreiging aanzienlijk toenemen voor mensen met slecht algemeen welzijnsonderwijs en onvoldoende eHealth-geletterdheid, met name [] Terwijl ze online gezondheidsinformatie zoeken, krijgen ze tips met betrekking tot voorgeschreven medicijnen, worden ze onthuld in reclamecampagnes voor medicijnen en worden er hyperlinks gegeven naar sites die medicijnen aanbieden.