fbpx

Tietoja ulkomailla tai verkossa ostettujen huumeiden turvallisuudesta – C3i-ratkaisut paljastuneet

Tietoja ulkomailla tai verkossa ostettujen huumeiden turvallisuudesta – C3i-ratkaisut paljastuneet

Miksi valita Medsengage & Pääsy edullisiin lääkkeisiin? 24/7 Internet-asiakaspalvelussa Korkealaatuinen lääke kohtuulliseen hintaan. Myönnetään hyväksytyn apteekkikaupan kautta. Reseptilääkkeitä ja käsikauppalääkkeitä on saatavana. Huomaamaton rahti ja myös nopea lähetys Varalaina ostamalla online-reseptireferenssimme avulla. Helppo ostaa ja täyttää käsittely Asiantuntijamme käsittelevät FDA: n hyväksymiä lääkkeitä ja noudattavat maailmanlaajuisia apteekkistandardeja.

Voit säästää rahaa ja aikaa helposti ostaessasi lääkettä verkosta tai jopa postimyynnin apteekista. Onko jälleenmyyjä kuitenkin oikeasti? Ja ovatko huumeet oikeastaan ​​riskittömiä? Noudata näitä toimia varmistaaksesi, että saat todella edullisen tarjouksen. “Jos se on liian hienoa ollakseen oikein, niin luultavasti on”, sanoo Carmen Catizone, NABP: n kansallisen järjestön toimeenpaneva valvoja.

Esimerkiksi, jos maksat yleensä 100 dollaria lääkkeestäsi ja voit hankkia sen helposti 5 dollarilla, ole varovainen. Se voi mahdollisesti osoittaa, että lääkkeitä todella tarjotaan Yhdysvaltojen ulkopuolella, eikä niitä ole myöskään hyväksytty FDA: ssa. Kun olet todennäköisesti lääkekaupan verkkosivustolla, hanki sinetti, joka väittää VIPPS: n.

Jos verkkoapteekilla on Internet-osoitteensa loppuun mennessä “.apteekki”, on hienoa saada lääke sinne varmasti. Yksinkertaisesti lakia noudattavat vaatteet voivat käyttää kyseistä verkkotunnusta. Myyjäsi on löydettävä tästä tietystä maasta. Varmista, että myyjä on todella varmennettu tai valtio, jossa se sijaitsee, kirjautunut.

Mitä hyvin kysy: osta halvempia lääkkeitä verkossa – The New York Times tekee?

Voit myös helposti etsiä lisensointia koskevia tietoja apteekin verkkosivuilta. “Jos he eivät tarkenna sitä, se on varoitusmerkki”, Catizone huomauttaa. Sinun on todella voitava keskustella yhden kanssa puhelimitse, sähköpostitse tai verkossa, mainitsee Laura E. Knockel, PharmD, Iowan koulutuslaitoksen tieteellinen avustaja.

Ota yhteyttä apteekkiin, jos sinulla on minkäänlaisia ​​kysymyksiä, myös pieniä. Knockel kehottaa sinua täyttämään kaikki reseptejäsi samassa apteekissa mahdollisuuksien mukaan. Tunnet apteekkarisi, ja huolenaiheiden havaitseminen on helpompaa, kuten lääkkeet, joita et voi ottaa kaikkia yhdessä.

Asetus on tulossa yhä suositummaksi Yhdysvalloissa: Asiakkaat korvaavat matkan huumeiden myymälään ja napsauttavat sitä verkkoon, josta löydät tuhansia verkkosivustoja, jotka myyvät reseptilääkkeitä sekä muita terveys- ja hyvinvointitavaroita. Monet näistä ovat luvanvaraisia ​​yrityksiä, jotka todella tarjoavat helppoutta, yksityisyyttä ja perinteisten menetelmien puskureita lääkkeiden ehdottamiseksi.

Todellisuudessa, vaikka jotkut ovat tuttuja valtavia apteekkilaitoksia, monet näistä hyvämaineisista organisaatioista ovat itse asiassa paikallisia “yritys” -lääkekauppoja, jotka on koottu palvelemaan asiakkaitaan sähköisesti. Mutta ihmisten on oltava tosissaan skeptisiä toisten suhteen, jotka todella käyttävät Internetiä kanavana kohteille tai jopa tekniikoille, jotka ovat tällä hetkellä kiellettyjä offline-planeetalla.

Kuinka huumeet Internetissä, silkkitiellä ja verkkoapteekkeissa – voivat säästää aikaa, stressiä ja rahaa.

Esimerkiksi jotkut sivustot vaativat asiakkaita yksinkertaisesti suorittamaan kyselyn ennen määrättyjen lääkkeiden tilaamista ohittaen kaikenlaisen kasvotusten tapahtuvan viestinnän terveydenhuollon asiantuntijan kanssa. “Tämä tekniikka uhkaa suoran terveydenhuollon valvonnan puskureita ja myös akkreditoidun terveysasiantuntijan suorittamia kehon arviointeja”, väittää Jeffrey Shuren, M.D., Fdan FDA: n suunnitelma-, organisointi- ja lakitoimiston lääketieteellinen virkamies.

“Verkkosivustot, jotka suosittelevat kyselylomakkeeseen perustuvaa palkkaa, lisäävät ylimääräisiä terveyshuoltoja”, Shuren mainitsee. “Asiakkaat ovat https://miestenapteekki.com/ vaarassa hankkia lääkettä, jota ei voida hyväksyä, ja he saattavat vaarantaa mahdollisuuden saada oikea diagnoosi tai tunnistaa lääkityksen vasta-aihe.” Tähän päivään mennessä FDA on tosiasiallisesti saanut vain muutaman tiedoston vahingollisista tapauksista, jotka liittyvät Internet-lääkkeiden myyntiin. Kuitenkin useissa näissä tapauksissa mainitaan mahdollinen vaara ostaa reseptilääkkeitä vain tutkimuksen perusteella. huumeet verkossa.